Jump to content
Covecube Inc.
  • 0

Problem when deleting a folder through share


Question

Hi there,

This is the second time it happen to me, so worth a little post.

 

When I delete a folder through a share, sometimes it works, sometimes not...

And when it does not work, it flags the folder as unreadable, preventing me to open it or even to check the permissions.

When logging on the host machine and directly accessing the folder as admin, same result.

 

Edit: rebooting the server makes the folder accessible again, and this time I can delete it (tested on the server directly).

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

DrParis, do this:http://wiki.covecube.com/StableBit_DrivePool_Log_Collection

Namely, enable that (you may need to do this: http://wiki.covecube.com/StableBit_DrivePool_Advanced_Settings, and enable "CoveFS_TracingEnabled"), replicate the issue, note the time it happened, and submit a report via http://stablebit.com/Contact with the trace logs, and the approximate time it happened (when tracing was enabled).

 

I ask this, because I've experienced the same occasionally. Though, usually waiting a few minutes fixes it.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...