Jump to content
Covecube Inc.
  • 1
Jaga

[Bug?] Prior scan data and settings not preserved on update

Question

My server picked up on the newest version of Scanner this morning (2.5.3.3191), so I let it auto-update.  At the same time I decided to run a manual update (download/install) on my primary workstation.  Both completed successfully, but both also ran into an issue.  None of the prior scan data (either file system or surface) was preserved - all drives that both copies of scanner monitors on each computer were reset to unscanned.  I manually marked all unchecked blocks good, but some people may not know how, or want their old data/schedule preserved.

Server is running W7 Ultimate 64-bit (SP1), workstation is running W10 64-bit v1709 (build 16299.431).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

For the second part, it may be due to a change in how the files were handled.  I'm not certain about that.

If you could open a ticket and run the StableBit Troubleshooter, that may help to provide some insight. 

http://wiki.covecube.com/StableBit_Troubleshooter

 

As for an automated backup, that's definitely something on our mind. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...