Jump to content
Covecube Inc.

kye

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. I have a problem : i just uploaded my collection to stablebit cloud, with a gsuite account. Well, the problem is that, when plex discovers the new movie, i have to wait until , i believe, it downloads the whole movie in cash, so it could identify it . I see stablebit starting to download alot, then it stops and plex can succesfully analyze the movie. This is absurd and totally impossible for a large collection.... Solution ? Thanks
  2. Can somebody please pay attention to my problem ? I try to use Clouddrive, works well for a few days then the problems starts.... Details here
  3. Hi. I have 3 different Gsuite accounts with unlimited space. I try to use the space for my Plex colletion ( i use plex for my family collection of movies and photos mainly , not the conema movie collection). So i have 3 virtual stablebit drives on 3 accounts . Averything is encrypted. After a few days, all 3 accounts don`t accept stablebit connections, i get errors. If i shutdown stablebit cloud drive for 48 hours or so, everything is back to normal for 2-3 days... What am i doing wrong ? The uploaded data is not too much ( 2-3 gigs/day , rarely more than 10 ) . For me it`s so
  4. kye

    Problem

    Hi. I have 3 different Gsuite accounts with unlimited space. I try to use the space for my Plex colletion ( i use plex for my family collection of movies and photos mainly , not the conema movie collection). So i have 3 virtual stablebit drives on 3 accounts . Averything is encrypted. After a few days, all 3 accounts don`t accept stablebit connections, i get errors. If i shutdown stablebit cloud drive for 48 hours or so, everything is back to normal for 2-3 days... What am i doing wrong ? The uploaded data is not too much ( 2-3 gigs/day , rarely more than 10 ) Attached da
  5. Hi. I am testing this superb software but i have some problems : all my drives are encrypted with Diskcryptor ( except for booting drive) The problem is that, when i try to mount a clouddrive , the letter associated with clouddrive dissapear . In disk manager it is showed as RAW space. If a try to mount it with diskcryptor it is giving error . What am i doing wrong.... ? If i deactivate diskcryptor , everything is fine....
×
×
  • Create New...