Jump to content
Covecube Inc.
  • 0
WHS_Owner

Unable to start or restart or reinstall to fix

Question

Hi,

 

Well, I had a problem last week and CloudDrive stopped working, so as I rebooted my WHS 2011 server and now Cloud drive wont play nice. If I try and start the Stablebit Cloudrive program it just says (for hours & hours) "Starting service"

 

Version 1.0.0.631_x64_Beta

The services are running (Notifications, Service, Native.exe & UI)

Rebooting the server doesn't make any difference, it still has the same problem.

 

Any ideas?

Thanks

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Could you get a memory dump of the CloudDrive.Service.exe process? 

http://wiki.covecube.com/StableBit_CloudDrive_Service_Memory_Dump

 

Also, could you grab the logs? 

http://wiki.covecube.com/StableBit_CloudDrive_Log_Collection

Just steps #7-9 (grabbing the files)

 

And could you open a ticket at https://stablebit.com/Contact

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Could you get a memory dump of the CloudDrive.Service.exe process? 

http://wiki.covecube.com/StableBit_CloudDrive_Service_Memory_Dump

 

Also, could you grab the logs? 

http://wiki.covecube.com/StableBit_CloudDrive_Log_Collection

Just steps #7-9 (grabbing the files)

 

And could you open a ticket at https://stablebit.com/Contact

 

Ok, just done that. Thanks :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...