Jump to content
Covecube Inc.

Question

So i just upgraded to 1.1.0.1051 and suddenly, all my drives don't want to upload anymore.

 

Getting this error:

 

0:34:21.6: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.9069246) on IoRequestInfo.
0:34:24.6: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.1009623) on IoThreadPerformanceInfo.
0:34:24.7: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.0523400) on IoThreadPerformanceInfo.
0:34:26.9: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.1972902) on DiskStatisticsInfo.
0:34:28.3: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:02.5335937) on DiskStatisticsInfo.
0:35:01.5: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:23.0242545) on SerializedProviderSecretInfo.
0:35:01.5: Warning: 0 : [Store] Event ItemAdded took too long (00:00:22.8821203) on IoRequestInfo.
0:35:04.4: Warning: 0 : [Store] Event ItemAdded took too long (00:00:02.8639251) on IoRequestInfo.
0:35:11.7: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:09.8603821) on BandwidthInfo.
0:35:11.9: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:06.6949703) on IoRequestInfo.
0:36:04.1: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.5517129) on IoRequestInfo.
0:36:08.1: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.3323229) on DiskStatisticsInfo.
0:36:09.5: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.2792210) on DiskStatisticsInfo.
0:36:11.7: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:02.0565208) on BandwidthInfo.
0:36:11.8: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:05.2951478) on DiskStatisticsInfo.
0:36:15.0: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.1388599) on DiskStatisticsInfo.
0:36:30.5: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:02.6614011) on DiskStatisticsInfo.
0:36:31.2: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:03.5358553) on IoRequestInfo.
0:36:41.0: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:07.1878366) on DiskStatisticsInfo.
0:36:44.9: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:03.7846163) on BandwidthInfo.
0:36:44.9: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:11.9944849) on DiskStatisticsInfo.
0:36:48.8: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:02.8543176) on DiskStatisticsInfo.
0:36:48.9: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:02.8463666) on BandwidthInfo.
0:36:52.7: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.0231125) on DiskStatisticsInfo.
0:36:53.2: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.2313499) on DiskStatisticsInfo.
0:36:55.3: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:02.4748942) on IoThreadPerformanceInfo.
0:36:55.4: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:02.1310140) on IoThreadPerformanceInfo.
0:36:57.2: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.1306856) on BandwidthInfo.
0:36:58.0: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:02.2534155) on BandwidthInfo.
0:36:58.9: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.6115244) on BandwidthInfo.
0:37:03.6: Warning: 0 : [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.3427637) on IoRequestInfo.

 

Can anyone help as to what to do with this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I've also noticed now that the other drives are being queued for pinning while one drive is pinning.

And running plex, can definitely read data, but cannot upload any new stuff

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Something definitely weird is happening. there's alot of disk activity on taxk manager which is maybe alot of "down" but not up?

 

 

123.JPG

1234.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thank you.. Submitting now.

 

I did open a ticket as well :)

 

Is there a way to revert as my cache is filling up QUICK!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm afraid that I'm not familiar with the error you're seeing, so I don't have a lot of advice to give about how to solve it or work around it. You should, I think, be able to uninstall and reinstall CloudDrive without impacting the cache space, or uninstall and roll back to a previously working version if you know of one. But I would generally just wait to hear back from Christopher via the ticket system before proceeding. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I had this issue and rolled back to .1145 which works perfectly. To do this, I first turned off pinned data duplication as it was not available in .1145, and cleaned the drive. Once all of that was done, I uninstalled Clouddrive and restarted my computer. Finally, I re-installed .1145 and it worked right away. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have this problem aswell, is there a solution for this yet?

CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.0165210) on IoThreadPerformanceInfo.    2019-09-01 17:36:15Z    7916292134
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.1847340) on IoThreadPerformanceInfo.    2019-09-01 17:36:39Z    8003805219
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.3078603) on IoThreadPerformanceInfo.    2019-09-01 17:36:42Z    8013835906
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.9881820) on IoRequestInfo.    2019-09-01 17:37:02Z    8083874921
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.0480161) on IoRequestInfo.    2019-09-01 17:37:13Z    8122855338
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.3294379) on CloudDriveInfo.    2019-09-01 17:37:25Z    8167701103
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.1115666) on IoRequestInfo.    2019-09-01 17:37:26Z    8170550942
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.1471438) on DiskStatisticsInfo.    2019-09-01 17:37:27Z    8172464059
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.1527501) on IoRequestInfo.    2019-09-01 17:37:39Z    8215453006
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.0765116) on IoThreadPerformanceInfo.    2019-09-01 17:37:40Z    8221837170
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.0405752) on IoRequestInfo.    2019-09-01 17:37:54Z    8269895364
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.5499587) on DiskStatisticsInfo.    2019-09-01 17:37:56Z    8279541805
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.0258108) on IoRequestInfo.    2019-09-01 17:38:01Z    8295326544
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.0225525) on IoRequestInfo.    2019-09-01 17:38:01Z    8295459021
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemRemoved took too long (00:00:01.1142312) on IoRequestInfo.    2019-09-01 17:38:06Z    8314575764
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.3861471) on IoRequestInfo.    2019-09-01 17:38:11Z    8332095410
CloudDrive.Service.exe    Warning    0    [Store] Event ItemChanged took too long (00:00:01.1822438) on DiskStatisticsInfo.    2019-09-01 17:38:11Z    8333003560

The CPU usage is also very high...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I just started getting this exact same problem. Not sure what started it, but i had been using everything as expected throughout the day. It was  only when I tried to detach a drive that I noticed something was wrong. The cpu usage went to 50% and then 80%. During this I noticed the drive was trying to upload but it wasn't going anywhere. By that I mean it uploaded 0.4 MB in a 20 minute span. Anyone figurre out what is wrong or workarounds?   

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I know that they are actively working on the problems with .1165. I spoke with Christopher about it over the weekend/Monday. For now, it is safe to simply downgrade to .1145 to resolve the issues. If you are getting these errors, submit a troubleshooter report (BEFORE DOWNGRADING TO .1145) with full details while the issue is happening. It should help them to narrow down the cause. The troubleshooter is located here: http://wiki.covecube.com/StableBit_Troubleshooter

If you need the installer for .1145, you can find it here: http://dl.covecube.com/CloudDriveWindows/beta/download/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...