Jump to content
Covecube Inc.
  • 0
teddyboy16

Scanner throwing errors in event viewer

Question

I was installing MyMovies today and was poking around looking at things. I opened up event viewer and saw a bunch of reported errors starting from June 14 to present. Sometimes the same error is logged once for that day or sometimes two or three times the same day. The error isn’t reported everyday sometimes it’s skips a day or two. Scanner appears to be behaving normally, but all the drives except one are listed as never being scanned even though they’ve been installed for 120 days now. Every time the error is generated a encrypted report is made. I’ve opened a ticked and attached two of the reports to the ticket. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

If it's the entries for the ".errorreport" files, this may be normal.  these are handled exceptions/errors, and may not indicate an issue.

However, that said, we've made some improvements in the beta that should reduce the number of these events that are generated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...