Jump to content
Covecube Inc.
  • 0
mmsood99

Duplication inconsistent - tried many of the published recipes on here already

Question

Just added two new 8TB HDD to my pool. All seemed OK before the addition.

After the addition, balancing will not start and I have a "Duplication inconsistent" message.

Here is what I have tried so far:

 

1) Settings -> Troubleshooting -> Reset all settings

2) chkdsk /f on all pool drives (everything was OK)

3) Ran duplication check within drivepool.

4) Multiple reboots

 

None of these have helped. What can I try next?

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Could you try installing this version: 

http://dl.covecube.com/DrivePoolWindows/beta/download/StableBit.DrivePool_2.2.0.754_x64_BETA.exe

 

Otherwise, try running this: 

http://dl.covecube.com/Troubleshooter/StableBit.Troubleshooter.exe

 

Set the Contact ID to "2911", when running the program. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...