Jump to content
Covecube Inc.
  • 0

Clicking Start Check makes UI Not Responding


Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I've noticed similar behavior with a large amount of disks. From working with Chris, improvements have been made to Scanner in the new betas to address some of this.

 

Again, this is assuming your talking about a large number of disks. If your only connecting a couple, then better wait for someone else to respond as this may be an unrelated issue.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to post
Share on other sites
  • 0

I was meaning more like 20+. I started seeing slow down around 25-30 drives but the betas improved that.

 

I wouldn't think you would have any issues at all with 6 disks.

 

This may sound really stupid but by chance are those 6 disks spun down/asleep when this happens? I could see it hanging while the disks spin up.

 

Is the disks are all spun up and it's still hanging, I would shoot an email to support as this is defiantly not normal.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to post
Share on other sites
  • 0

Could you try this version?

http://dl.covecube.com/ScannerWindows/beta/download/StableBit.Scanner_2.5.2.3124_BETA.exe

 

Otherwise, could you run the StableBit Troubleshooter after this has happened, and set the "what to collect" to "All"?

http://dl.covecube.com/Troubleshooter/StableBit.Troubleshooter.exe

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...