Jump to content
  • 0

Orphaned poolparts on a cloud drive volume


7gartner
 Share

Question

A strange thing happened to my Drivepool.  One of the cloud drives I was using fell out of the Drivepool somehow.  I noticed it was missing after a reboot.  The drive was sitting in the "Non-Pooled" section and so I clicked the + Add button and it was back in the pool.  The problem is that all the poolparts on this volume are now no longer included in the overall Drivepool.  Is there anything I can do to have Drivepool re-scan this data and bring it back into the pool?  Thanks for the help.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

What version of StableBit DrivePool are you using?

What version of StableBit CloudDrive are you using? 

 

What version of Windows? 

 

And could you get a screenshot of what you mean? 
 

 

Also, .... it sounds like you may have created a new pool. Check to see if you have multiple DrivePool disks. 

If so, you'll also have a "<" button at the top of the UI.   

 

if this is the case, let me know. 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I was able to get this issue resolved.  It turns out that I had some sort of corruption on the clouddrive volume that caused the poolparts to not be seen properly.  I had to run chkdsk several times to get it all fixed and wound up losing a bit of data.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...