Jump to content
Covecube Inc.
  • 0
MeSue

Disk removed from server backup, but can't be added to pool

Question

WHS2011 - I was using one disk for server backup, but I changed my mind and decided to use a different one. I removed the first disk from server backups and set it up under the second one, then made a successful backup to the new destination disk. But even though I told server backups to stop using the first disk, it is still listed as a backup disk in the DrivePool tab and can't be added to the pool. How can I fix this in order to add this disk to the pool?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Have you tried formatting the drive? 

 

There are a number of folders that Server Backup creates, and is part of what we look for.  Which is why I asked you to formatting it.

 

If that doesn't work, try restarting the server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have restarted the server and it didn't change anything. I can't format the drive because it also being used for client computer backups. I wondered if deleting the folder "WindowsImageBackup" on the root of the drive would solve it, but I didn't want to do that without getting some confirmation that it would be safe first.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...