Jump to content
Covecube Inc.

Search the Community

Showing results for tags 'missing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Covecube Inc.
    • Announcements
    • Nuts & Bolts
  • BitFlock
    • General
  • StableBit Scanner
    • General
    • Compatibility
    • Nuts & Bolts
  • StableBit DrivePool
    • General
    • Hardware
    • Nuts & Bolts
  • StableBit CloudDrive
    • General
    • Providers
    • Nuts & Bolts
  • Other
    • Off-topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. OS: Windows 10 x64 v1709 (Fall Creator's Update) build 16299.19 Drive Pool Version: 2.1.1.561 After updating to the fall creators update all my pools are missing. I've restarted the PC 5 times. No luck. I've attempted to install Drive Pool v2.2.0.852. It fails to install. I've restarted the drive pool service numerous times. It doesn't fix the issue. I'm stumped. Please help. D
  2. I've gotten this message a few times, and am just curious, when it happens, what should I do? I'm still testing DrivePool out, and I love the concept, but just want to make sure things work the way I expect before purchasing it and "moving to production" with it. So, ignoring for the moment "why" it happens, when it happens, should I reboot, or disconnect/reconnect the drive, or what? Also, when it says "ST2000DM 001-1CH164 SCSI Disk Device (S/N: --------) 34°C - 1.82 TB (Pool: DrivePool (R:\))" is missing, what's the recommended way of me determining which physical disk that is given that I have several in a drive bay, two or three externals, and an internal drive or two? Thanks for your time
×
×
  • Create New...