Jump to content
Covecube Inc.

Technogod

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

  1. I'm running Kaspersky Internet Security & Malwarebytes Anti-Malware. I did have some corruption due to a bad memory module when I first performed my clean install. I was unable to reinstall Norton Internet Security. Everything else is functioning properly. I'm afraid to uninstall DrivePool with my Mediasonic HP1-SU3 USB3 card and two CineRAID CR-H458 boxes. They can be very temperamental.
  2. If nobody else is having problems that's great. It's probably something with my machine. I'm to the point now if I try to install software and it doesn't work, I remove it and move on. StableBit DrivePool does what I need so I'm happy.
  3. I accidentally posted this under Scanner instead of DrivePool. Can you please move this for me? I'm running a clean install of Windows 8.1 Pro w/Hyper-V and DrivePool ver. 2,0,0,420. I was notified of an update today. After installing the update my computer hung on the Windows desktop. I booted into Safe Mode and disabled all services except for Microsoft. My system booted successfully. Luckily, I created a restore point before installing the new driver. I restored my system and I'm back to normal. I was unable to find any logs or error reports related to the problem. Has anybody else experienced this problem?
  4. Everything looks good except I was unable to expand the C: Drive partition using Disk Manager. I had to download and install AOMEI Partition Assistant Lite Edition 5.2.
  5. Why does it work fine when I reverse the position of the drives? Both drives are Seagate ST3000DM001's. Believe it or not when I reversed the drives they were recognized by the DrivePool this time.
  6. I have a drive activity light that stays on all the time on my USB3 RAID Tower caused by a defective hard drive. I swapped the drive with a drive in my other DrivePool that's inside my Mid-Tower Case to correct the problem. When copying files between the two pools my transfer speeds went from 160-100 MB/s to 40-20 MB/s. When speeds are 160-100 MB/s DrivePool 1 are all in USB3 RAID Tower and DrivePool 2 are in ESATA3 RAID Tower and one drive on ASMedia SATA3. So I'm using both of the ASMedia SATA3 ports. When transfer speeds are 40-20 MB/s DrivePool 1 has three drives in USB3 RAID Tower and one drive on ASMedia SATA3 port. DrivePool 2 has three drives on ESATA3 and one drive in USB3 RAID Tower. I know what you're going to say Drashna. It's my drivers. I just thought this was interesting and wondered if anybody had any idea what was causing this. Needles to say I reverted back to the original configuration. I think my only solution now is to purchase another 3TB HD and clone the DrivePool drive.
  7. Don't try and connect two CineRAID CR-H458 4-Bay Portable RAID Towers to ASRock Extreme4 motherboard ASMedia USB3 controller. While using SyncToy to sync 9TB of data between the two, DrivePools kept dropping out. Finally attached one of the RAID Towers to ASMedia ESATA3 and it fixed the problem. Don't use the ASMedia SATA3 driver on the ASRock website with Windows 8. It doesn't support port multiplication and locks the system up during restart. I downloaded ver. 1.4.1.0 form another site and it worked perfectly. I used a system restore point to get my system back to the original ASMedia USB 3.0 driver from ASRock website and still had the same problem with DrivePools dropping out. Loaded latest ASMedia driver from Windows Update. Same symptom. Restored system to original ASMedia driver.
  8. OMG Installing the Windows Update Asmedia driver was a BIG mistake. I thought I'd never get the system working again. Problem surfaced while using SyncToy to sync files between two pools. Used a system restore point to get it back to the original Asmedia driver. I'm having another issue. I'll submit a ticket.
  9. How about backing up the Store directory in case I have a situation where Scanner locks up and won't load and I have to delete the Store directory to get it running again? When you have 12 hard drives it would be nice not to have to scan them all over again.
  10. Are you referring to making a backup of the Store directory or the entire computer? If I backup the Store directory and have a problem later. Can I delete the files in the Store directory and restore my backed up Store directory files and be up and running again?
  11. Technogod

    File System check

    I had this same problem. Close StableBit Scanner. Delete files in C:\ProgramData\StableBit Scanner\Store. Open Scanner. Scanner will rescan your drives. You'll have to reenter your license key and reconfigure your settings.
  12. I got it running. Installed latest Asmedia USB3 driver included in Windows Updates. Then Asmedia USB3 wouldn't work at all. Uninstalled Asmedia driver which was conflicting with the Microsoft driver. Asmedia USB3 started working. Installed StableBit Scanner 2.4.0.2928. Scanner started working and locked up while I was editing settings. Rebooted, Scanner locked up. Uninstalled Scanner. Reinstalled Scanner. Now everything is working. Go figure.
  13. Since I'm using Windows 8 Pro to run my WHS 2011 as a VM I'm hesitant to perform much troubleshooting. I need to have the Server running 24/7. Everything runs rock solid without StableBit Scanner so I will probably stop using it.
  14. When you tried to replicate the problem did you have external storage devices with multiple hard drives connected via USB3?
  15. Doesn't happen if service is stopped. Windows 8 Pro. It appears that when Acronis opens it looks at all the active partitions on the system. It's never able to access the partitions of the drives connected via USB3. Scanner had been locking up intermittently. The last time it locked up it never recovered. Stuck on initializing. Deleted store directory and it started working again. Acronis still locked up when loading.
×
×
  • Create New...