Jump to content
Covecube Inc.

Search the Community

Showing results for tags 'windows10'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Covecube Inc.
    • Announcements
  • StableBit Cloud
    • General
  • StableBit Scanner
    • General
    • Compatibility
    • Nuts & Bolts
  • StableBit DrivePool
    • General
    • Hardware
    • Nuts & Bolts
  • StableBit CloudDrive
    • General
    • Providers
    • Nuts & Bolts
  • Other
    • Off-topic
  • BitFlock
    • General

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hello all, So i will try to summarize as much as i can. I run my drivepool on WD RED drives, about 5 of them, i had 1 fail on me in the past and now a 2nd seems to have done the same. Im not sure why they are failing so much, i thought they were the best but the desktop pc i have them all cramped in is probably not the best place for and i dont have the vibration absorbing screws or anything special so maybe thats why. Is his failure message a result of drivepool and the drives are actually not damaged ? i will post a screen shot, my drives show lots of space, but 1 drive is completely em
  2. Hey all, I figure I would ask here because smart people use Drive Pool! I just got rid of WHS 2011 as my home server software due to unacceptable issues, unreliability and boot issues. Obviously it did have a great client PC backup system that worked fairly well where windows 10 does not. I am running a drive pool with first level folders that I map various users to on their PCs, so we are not talking high tech here! I gave VEEAM endpoint free a go, but it will not 'see' the network mapped drive I allocated for the backups. The permissions are all OK, just being a pain. I am now o
  3. When using DrivePool in conjuction with CluodDrive I have a problem when uploading a large amount of data. I have the following setup. 3x 3tb Drives for Cache for CloudDrive with 500Gb dedicated and the rest expandable. I am in an EU Datacentre with 1Gb/s internet connectivity I have a DrivePool with 3 different accounts - 2x Google Drive and 1x Dropbox. I have another DrivePool for where my downloads go, that consists of space left over from the listed drives above. When I attempt to copy / move files from the Downloads DrivePool into the CloudDrive DrivePool, one drive always
  4. If you're using Windows 10 Anniversary update to access a Windows Server 2012R2 or 2016 machine, and you're experiencing odd issues when creating, renaming or deleting folders.... This is a bug with Windows Search, and not actually StableBit DrivePool. We've had a few users report this, including myself. Worse, is that this only affects indexed shares (such as shares created by the Essentials Dashboard), so likely will effect your pooled shares. The fix is a brute force fix, and involves disabling the Search Service or removing these folders from the shares. This me
  5. Hello... I initially configured the pool by simply adding empty drives and everything was kosher. I managed to copy over some folders without incident. I then came across snapraid. So I started over, I simply deleted the drive volumes and this time recreated the pool via folder mount points. Hardware: 2x3TB 2x4TB Pool setup: 1x3TB 1x3TB 1x4TB HDD1 is mounted to C:\DrivePoolArray\DRU1 HDD2 is mounted to C:\DrivePoolArray\DRU2 HDD3 is mounted to C:\DrivePoolArray\DRU3 Snapraid: 1x4TB is mounted physically using the root of the drive via drive letter P and aptly
×
×
  • Create New...