Jump to content
Covecube Inc.

Search the Community

Showing results for tags 'permissions'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Covecube Inc.
    • Announcements
  • StableBit Cloud
    • General
  • StableBit Scanner
    • General
    • Compatibility
    • Nuts & Bolts
  • StableBit DrivePool
    • General
    • Hardware
    • Nuts & Bolts
  • StableBit CloudDrive
    • General
    • Providers
    • Nuts & Bolts
  • Other
    • Off-topic
  • BitFlock
    • General

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hello, I am making a large jump here, moving from Windows Home Server V1, to Windows Server 2016. I have been taking some time during trial periods of installing various NAS server OS's. The 2 that bring me here are Windows Server 2016 Standard (Windows Server 2016 Standard with the Essentials Roles) and WSE 2016. All of which are supported by Drivepool and in my testing I have been very impressed with Drivepool. My 1st build was without essentials and I soon realized that I didn't have the backups that Essentials provided. So I created a fresh install on another SSD, (pulling all of my d
  2. A nice tool to have. http://www.permissionsreporter.com/Download/
  3. Painted

    Access Denied

    Hi, I've been beating my head on what appears to be an NTFS permissions issue. Suddenly last week my pool started showing Access Denied on any file or folder creation. I tried taking ownership and resetting permissions on the pool but kept getting Access Denied. After trying every solution out there I could think of (takeown, elevated and system cmd windows, icals, everything Access Denied), I checked on the forums here and see that several other people have had this issue, and that the Wss.Troubleshoot tool had the magic solution, so I eagerly tried it out (version .165). Unfortunate
  4. Hey Guys - I've been using DrivePool for over a year now after migrating from DriveBender and really enjoy it. A few weeks ago, I had some issues with my workstation where I ended up having to perform an OS reinstall. When the issues weren't resolved, I performed yet another OS reinstall and also went from Windows 8.1 x64 Ent to Windows 10 x64 Ent. As my OS has always been on a dedicated, non-pooled SSD; I have removed the D: drive letter Windows assigns to a disk, installed DrivePool, and restored (automatically) the pool after both OS installations. This seemed to work fine and e
×
×
  • Create New...