Jump to content
Covecube Inc.

rotors14

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About rotors14

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I am pretty sure that is StableBit CloudDrive the problem. I have not used it for 3 days and the Internet connection has been good (the PC is always on). Suddenly, I upload some data and lost the connection again. I have uploads throttled to 30mbps when my connection permit 100Mbps.
  2. With dropping I mean none of my devices can not reach any website. All of them (by wire ethernet and Wi-Fi) have IP address and I can access towards the router configuration (192.168.1.1). The only software I am currently using is PLEX and CloudDrive. Sorry, but I do not know what else details I could tell you
  3. Thank you very much! I use different Google Drive accounts, so I would need the best config for different purposes. What config would you use only for PLEX and only for torrent? I would prefer use a config only for PLEX (3-4 bdremux streaming) and a config only for torrent. Thank you again! You are really good!
  4. By the way, I read almost all your messages about CloudDrive for PLEX and torrent. Thank you for all of them. They are very useful. I have not good upload speed. My best upload speed has been 1-2 MBps. My prefetch settings are 1MB, 100MB, 180s. I do not how can I do to improve it. (1000/100 mbps connection)
  5. Thank you for your help. I will read this article. I have used two different routers because I moved to another house and I even tested a third router (Linksys EA8500) as neutral router with the ISP routers in bridge mode but the problem persists.
  6. Hello, I have been using CloudDrive in a two different computers with Windows 10, with two different Internet providers and different routers and I have the same problem, the router drops my Internet connection in both wire and wireless devices (wired pc, wireless laptops, mobiles, etc.). It is solved when I reset the router, but it happens once a day more or less. I am pretty sure this is a problem of cloudDrive because I have formatted the computer and cloudDrive is the only software that I have installed right now (and the only PC connected to the network, no other laptops nor mobiles) What could I test to improve its configuration and avoid this problem? Sorry for my misspells but I don not speak English. Thanks
  7. Yes! I have installed 1.1.0.1025 and the problem has been solved. Thank you!
  8. Hello. I have tested this version (1008 build) and the problem has not been fixed yet.
×
×
  • Create New...