Jump to content
Covecube Inc.

aniel

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  1. yep already done, am waiting on Christopher to reply
  2. i deleted .confv with DiskGenius because i was getting some errors when trying to balance now i getting all kinds of errors, please help. i uninstalled drivepool and now i cant install it back. i also lost access to my files as u can see in the screenshot although i was able to gain access by running "error checking" and it worked except for one but am in the process of recovering. not a good day for me but its not the first time this happens, most likely user error on my part. log here: https://pastebin.com/G9phifSz
  3. has the development of drivepool stopped ? last beta (StableBit.DrivePool_2.2.3.1012_x64_BETA.exe) and last RC (StableBit.DrivePool_2.2.3.1016_x64_RC.exe) that was released on 11-Sep-2019 17:25 but we haven't got any new update ever since.
  4. im currently running segate file recovery suite and r-studio, i will give a try to Recuva, and might make a case with segate, if there is any other program out there that might be able to bring the lost partition back, please let me know.
  5. no duplication active and no Poolpart.* folde´╗┐r either
  6. here are some screenshots in case it helps
  7. so for quite some time now i ran into a issue where drivepool will say a given hdd is missing and i have fixed in the pass by repairing/ reinstalling drivepool, changing hdd port, cable but in this occasion i ran out of patient after rebooting computer like 10 times and disk was still missing, the strange thing is that even though hdd showed missing in drivepool, i was able to see it under disk management, hdd sentinel, minitool partition wizard, etc. so i went ahead with minitool partition wizard and added drive letter, remove drive letter, deleted label, windows was trying to run hdd scan for error and also let it do that and that was it, all data gone, please if anybody know how to fix this please let me know, any help will be appreciated, thank you
  8. im happy to announce that so far issue seen to have been fixed. note: did install windows update KB4103721 that was available after rebooting, whether or not it contributed to the fix, idk, no mention in the change log. but im happy issue seen to be fixed
  9. ok fair enough, im going to download, install, test and upload a new dump if it crashes.
  10. is that your elaboration, i mean im not trying to be rude or anything but im not willing to crash my $1500 gaming computer one more time base on a "It may not fix the issue, but just in case...."
  11. i took a look at StableBit.DrivePool_2.2.1.925_x64_RC.exe changelog and no mention of this issue being fixed, can you elaborate please?
  12. i have to add that accessing the pool over lan/wan via ftp issue does not happen.
  13. is has been almost a week and no statement, i dont know if they are working on a fix or anything. btw issue is on 1803 not on 1703 as far im concern
×
×
  • Create New...