Jump to content
Covecube Inc.

Search the Community

Showing results for tags 'support'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Covecube Inc.
    • Announcements
    • Nuts & Bolts
  • BitFlock
    • General
  • StableBit Scanner
    • General
    • Compatibility
    • Nuts & Bolts
  • StableBit DrivePool
    • General
    • Hardware
    • Nuts & Bolts
  • StableBit CloudDrive
    • General
    • Providers
    • Nuts & Bolts
  • Other
    • Off-topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi Guys, So recently one of my 6Tb drives in my pool died. I had 2 x 6Tb drives and lost half my data. So i have now installed 3 x 10Tb drives in my NAS(HP Gen 8). I was originally looking at raid 5 . so 2 x 10TB + 1 drive for parity. But i was suggested to use Drivepool to do this. How exactly would i set this up so i have drive failure redundancy? My Setup is as below 3 x 10TB WD Red 1 x 500GB SSD Boot drive 16GB RAM
  2. I just wanted to drop a note here on the community forum for folks who may be considering StableBit Cloud Drive and are researching the support forum prior to making a purchasing decision. I've had questions on two occasions since I've been a license holder that led me to open support cases for assistance. Both times I received prompt, personal and highly knowledgeable engagement from support. For such a cutting edge (in my mind) product, that is so affordable (in my opinion), I couldn't ask for a better support system. The forums here are great too. My two cents -- thanks team for a great product backed by a great staff.
  3. aeklo

    Activation ID

    Did you guys receive the confirmation mail after purchase containing your activation ID? I bought DrivePool/Scanner via PayPal yesterday, and have not received my activation ID yet. Also, the help@covecube.com mail address is non-functional. Tried a support request via the web-form, but has not heard anything yet. Is this what to expect from Covecube, or do you mostly have good experiences?
×
×
  • Create New...