Jump to content
Covecube Inc.

Search the Community

Showing results for tags 'low'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Covecube Inc.
    • Announcements
    • Nuts & Bolts
  • BitFlock
    • General
  • StableBit Scanner
    • General
    • Compatibility
    • Nuts & Bolts
  • StableBit DrivePool
    • General
    • Hardware
    • Nuts & Bolts
  • StableBit CloudDrive
    • General
    • Providers
    • Nuts & Bolts
  • Other
    • Off-topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Environment: Windows 8, 64 Bit - StableBit Drivepool 2.00.355. Four drives pooled into one pool. Shared over my G-bit network. Currently testing the latest release 2.00.355 I have following issue with data throughput. Copying large files (e.g. over 40GB) over my G-BIT network I have a no constant data throughput by writing the file on the pooled and shared device. Throughput falls and raises again in betreen of 70 to 115MB/sec. By watching the new perf. monitor I see the measurement of the file written into my pool for 2 to 3 seconds (with 115 MB/sec). After that time Drivepool shows no activities (but my file is still copying to the shared drive). Then again perf. monitor shows the file activity of the pool. After 2-3 seconds again shows no activities. This symptom continous until the copy process ends. First I thought that the buffer cache of Windows could be the root cause, but trying to copy with windows explorer shows the same symptom that the data throughput raises and falls in a cycled manner. To test other unknown issues I have tried the following: a) activated and deactivated the given performance options in DriveBender GUI (network boost, real time ....) without any change in performance. 1) Tested with an other pooling software "Drive Bender". Migrated my 4 drives to a pooled and shared volume in my network. Copying the same file delivered a constant throughput of around 110 MB/sec. 2) Tested with an other pooling software "FlexRaid". The same as with Drive Bender, a constant throughput of around 112 to 114 MB/sec. Therefore I have to assume that only in combination with DrivePool I have this symptom with and steady performance drop and raise by copying large files on the generated pooled drive by using drivepool. Any Idea how to figure out the root cause with my performance issue in combination with DrivePool? Are there any other users who had the same issue and found a workaround / fix for this issue? thank you Rainer (greeting from vienna, austria)
×
×
  • Create New...