Jump to content
Covecube Inc.

Search the Community

Showing results for tags '2011'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Covecube Inc.
    • Announcements
    • Nuts & Bolts
  • BitFlock
    • General
  • StableBit Scanner
    • General
    • Compatibility
    • Nuts & Bolts
  • StableBit DrivePool
    • General
    • Hardware
    • Nuts & Bolts
  • StableBit CloudDrive
    • General
    • Providers
    • Nuts & Bolts
  • Other
    • Off-topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have searched for this and found it to be a problem, but I am not able to find some help for what is going on with my situation. I have 4 drives (2, 2TB, 2, 4TB), on WHS 2011 using drivepool ver 1.3.6.7585, all the drives are using around 70% capacity (average) The only thing wrong with the drive is a head parking count, but scanner or home server smart is not projecting any failure. I tagged one of the 2TB drives for removal and it is not showing any progress at all after 20 hours. if I go into "drives" it shows that is has a remaining capacity of 700GB, in "removing" status and this has been like that the entire time. I have found that I can tell the pool not to use the drive in advanced settings, but now I have to stop the removal process to do that. I need some help here... What should I do? Should I stop the process and then tell the pool not to use the drive? (I don't know how to stop the removal process) I just don't think it's actually working because it's not showing any progress and the drives are not getting any warmer indicating they are working hard. Please help, thank you
×
×
  • Create New...