Jump to content
Covecube Inc.

Search the Community

Showing results for tags 'virtualbox'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Covecube Inc.
    • Announcements
  • StableBit Cloud
    • General
  • StableBit Scanner
    • General
    • Compatibility
    • Nuts & Bolts
  • StableBit DrivePool
    • General
    • Hardware
    • Nuts & Bolts
  • StableBit CloudDrive
    • General
    • Providers
    • Nuts & Bolts
  • Other
    • Off-topic
  • BitFlock
    • General

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I'm testing DrivePool on a VirtualBox Win7x86 instance. After adding drives to the pool, I tried removing them, but I got an error. Uninstalled DrivePool, following the steps in Q3017479, installed all Windows updates, uninstalled .NET 4.5.1 from DrivePool Setup, installed .NET 4.7.2 from the Microsoft offline installer, and then reinstalled DrivePool. The drives were recognized and added to the pool, despite having deleted all ProgramData, %APPDATA% and Registry settings. But still this error appears when I try removing a drive from the pool The error translation is ": not a valid W
  2. Before I start, let me say that I did my best due diligence and read through and utilized these three related forum posts but none of them helped me resolve my issues: http://community.covecube.com/index.php?/topic/92-some-drives-not-recognized-by-drivepool/ http://community.covecube.com/index.php?/topic/1061-some-external-usb30-drives-not-recognized-by-drivepool/ http://community.covecube.com/index.php?/topic/1112-usb-hdds-no-longer-showing-in-drivepool-ui/ I am running the trial and doing extensive testing in a virtual machine before spending the money on a license for the DP so
×
×
  • Create New...