Jump to content
Covecube Inc.

Search the Community

Showing results for tags 'remove drive'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Covecube Inc.
    • Announcements
  • StableBit Cloud
    • General
  • StableBit Scanner
    • General
    • Compatibility
    • Nuts & Bolts
  • StableBit DrivePool
    • General
    • Hardware
    • Nuts & Bolts
  • StableBit CloudDrive
    • General
    • Providers
    • Nuts & Bolts
  • Other
    • Off-topic
  • BitFlock
    • General

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. This afternoon I decided to remove a small (500GB) drive from my main storage pool so I could use it for something else. I selected the options to force close files and to duplicate later, but not to force remove because afaik there wasn't anything wrong with the drive (Scanner says it's fine; "oldest scanned block" was on May 4th) . Everything seemed fine, but I walked away for a few minutes and when I came back the Server Essentials Dashboard had mysteriously closed. I re-opened the dashboard, and when I clicked over to the DRIVEPOOL tab, it showed the "Removing drive... (93.9%)". It's been at 93.9% for at least the past three hours - something is clearly wrong. What should I do now? I had something similar happen last time I removed a drive to replace it with a larger one - that time I tried to just reboot the server, and that created a big mess so I would prefer not to go down that road again. What can I do? Any tips? When I hover over the drive, it currently shows all free space except for 2.79GB "other", so I think it's basically done removing the drive but it's somehow stuck. I'm running version 2.2.2.934 on Win12r2 Essentials. TIA for any help you can provide.
  2. I'm upgrading the drives in my pool to larger HDD (12TB), but what to confirm the fastest way of doing this. I've added the new drive and clicked on the old drive to remove but as I use the SSD Optimizer Plugin the data was being copied to this first and not the new HDD. Appart from the fact that the 8TB drive I'm removing will not fit on the 1TB SSD, I'd like DP to copy the data straight to the new drive. Would the "Preferred" way of doing this be to just, mark the SSD drive as an "Archive Drive" and make sure the target drive is placed Higher on the "Ordered Placement" List?
  3. I have an existing, unduplicated 2 drive pool that I want to remove from one machine and install in a different machine. Do I remove each disk from the pool then install them in the new machine and add them to a new pool? Or If I remove them from the existing pool will the new machine read the pool part file and work from there? Also, once I remove the disk from the pool do I have to delete the pool or since no disks are part of it will it be deleted automatically?
  4. Got a damaged disk warning, said approx. 8600 sectors (2tb drive) could not be read. Used dashboard to remove it from pool, picked options to force removal and duplicate later. Would I get a warning if there were files that were not migrated or no message? Thanks
×
×
  • Create New...