Jump to content
Covecube Inc.

NtegraDryvr

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. I will try that as soon as I get a chance. Every folder I have access to is empty according to properties.
  2. Yes, I powered off the system, unplugged it, hit the power button to drain the capacitors. I work in IT and I'm very careful especially with drives which is why this is so irritating. Windows clearly see's the drives are full still but where is everything...
  3. I sure hope everything can be restored to how it was. I literally unplugged them and plugged them back in after doing a complete shut down and power drain.
  4. Yes, hidden files and folders are showing. I turned on show merge conflicts and system files and these appeared. If you go to properties on any of these folders they are all 0 Bytes and nothing in them except $RECYCLE.BIN folder which has the actual Recycle Bin in it and a few deleted files. There is also an empty folder named "S-1-5-21-935538498-3143052682-3837520053-1001" which gets an access denied message when you try to open it just like found.000 and System Volume Information. My other drive behaves identically but has an additional file named "PoolPart.26a4a1d6-f0d7-44
  5. Just got home and unfortunately it doesn't look like it will be as easy as I hoped. I pulled up both of my drives that windows says are full and here is how they appear. When you open the poolpart folder they both are empty.
  6. When I get home for the day I will take a look and see if it created a new poolpart folder and try this. I installed Crystal Disk Mark and ran a benchmark against my new USB 12TB and was able to hit 192 fairly easily. Everything DP does in its duplication though is capped at 20 regardless of the drive it seems and with priority elevated.
  7. So here is my story. My pool was down to about 3TB of free space so I shucked a new 12TB drive and added it to the pool via USB while I wait on new hardware to add it to my case. DrivePool was taking so long to transfer and according to Scanner capping out around 20MB/s. I impatiently figured if I remove one of my smaller 6TB drives that have errors on them and only duplicate files that I could put this new drive in it's place and maybe get a faster transfer so I could add this new drive to the pool. I realized the shucked drive needs a molex to sata power adapter in order to be added to m
  8. Can anyone tell me what this error is and how to resolve it? On occasion when I try to open the balancing page I get some kind of access denied error too. I just updated to the latest version so maybe that portion has been resolved. I just need to make sure everything is running as it should so that I don't lose anything!
×
×
  • Create New...