Jump to content
Covecube Inc.

thesensfan

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Ok sounds good, I was a bit impatient and rebooted before grabbing the logs. It looks like DrivePool is now rebalancing. Once completed I will attempt to remove the drive again. Would you like me to grab the logs prior to disk removal? MT
  2. I recently tried to remove a drive from the pool. When prompted I did not select Force Drive Removal and did not select Duplicate Files later. The drive still shows in the pool but now when I move the mouse over drive in the pool almost all the space have been allocated as "Other". The drive was a 700GB and most of it was duplicated prior to me trying to remove the drive. When I look at the Pooled pie chart very few of the files are marked duplicated, which worries me. When I selected the option to remove the drive the process itself happened fairly quick and I am wondering if the removal process even worked as expected. The Pool Organization I snow yellow and the bar is near 20% mark. With a note stating File Distribution Not Optimal. I tried to force rebalance and the yellow bar started to move Balancing... but when completed it did not change anything. Should the disk automatically be moved to Non-Pooled when the DrivePool is finished the process? Do I need to reboot? Why do I get Unable to Enumerate Folder Access Denied when trying to look at the Folder Duplication?
  3. Ok thanks... converted the drive and all is well. TSF
  4. Over the weekend I moved a number of large files around on my pool drives, and ran into some major issues. I am not sure what happen but some how the drives became corrupted where on my next reboot windows went into repair mode (for hour) and updated many inodes. Nonetheless, I finally pulled one of the drives out (2TB) and from that point on the system booted clean. Today I added a new 3TB drive to the system however when I go into DrivePool I do not see my drive listed. Yet I am able to see it in disk management and windows explorer. The one thing I do notice thatis different in Disk management there is a "yellowish/greenish" border around the new disk as appose to a typical blue. Any ideas why DrivePool doe snot see this disk?
×
×
  • Create New...