Jump to content
Covecube Inc.

Heywood Floyd

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. srcrist- Certainly you are correct. MIssed that post somehow. Have submitted a troubleshooter. I am now having multiple issues with the 1287 beta. Anxiously awaiting a new beta. Heywood
  2. Hey all- After system reboot app has lost license info. Will not accept current license. Anyone else seeing this? License key does seem to be acknowledged by the Stablebit Cloud but not in the app. Thanks, Heywood
  3. Hey all- I am now using the 1287 beta with almost no issues. I recently had to move my installatio between machines. I have 5 drives working on the new machine but the 6th is problematic. Drive was mounted on the old machine and working fine. I detached the drive successfully on the old machine and then attempted to mount on the new machine. New PC then reported that drive was still attached to old machine. So I went back to the old machine and attempted to mount and detach one more time. Now on the old machine when attempting to attach I am getting the mesage "The drive was forced to unmount beacuase it couldnt read data from the provider". It seems that I unable to mount in either locations for different reasons. Hope there is some solution. Thanks, Heywood
  4. Christopher- Thanks for the reply. Problem was not solved with reboot. However, problem was linked to incomplete install. I ended up re-installing windows and installation of cloud drive went as expected. I have a few new isues but will create new post for those. Heywood
  5. Hey all, Downloaded new installer form the website today and install is failing with message that one or more issues caused the setup to fail. I am attaching the associated installation log file. Please let me know if you require more info! Thanks, Heywood StableBit_CloudDrive_(64_bit)_20200213121859.log
  6. Hey all, My mistake in allowing cache drive to run out of space. I have since freed up some space but uploads seem stalled. I experienced this once before around the 1145 version but subsequent version cleared up my problem. Cache contents are not too important to me. Wondering if there are any known issues with the 1249 version and what I might do to recover gracefully from my current situation? Thanks, Heywood
  7. Christopher- Thanks for your reply. I am using 1.1.0.1051 Does your recommendation still apply? Heywood
  8. Hey all- I am seeing these type of errors on both of my CloudDrives with Google Drive 2:13:04.0: Warning: 0 : [IoManager:5] Error performing Write I/O operation on provider. Retrying. Unable to write data to the transport connection: An existing connection was forcibly closed by the remote host. 2:13:12.8: Warning: 0 : [RemoteControlKeepAliveChecker] Unable to find keep-alive port on 10.10.33.21. A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 2:13:14.7: Warning: 0 : [ReadModifyWriteRecoveryImplementation:21] [W] Failed write (Chunk:783021, Offset:0x00000000 Length:0x00A00280). Unable to write data to the transport connection: An existing connection was forcibly closed by the remote host. Uploads have been stalled for several days. Any thoughts of best way to recover from this? Thanks, Heywood
×
×
  • Create New...