Jump to content
Covecube Inc.

Search the Community

Showing results for tags 'wsl2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Covecube Inc.
    • Announcements
    • Nuts & Bolts
  • BitFlock
    • General
  • StableBit Scanner
    • General
    • Compatibility
    • Nuts & Bolts
  • StableBit DrivePool
    • General
    • Hardware
    • Nuts & Bolts
  • StableBit CloudDrive
    • General
    • Providers
    • Nuts & Bolts
  • Other
    • Off-topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. hammerit

    WSL 2 support

    I tried to access my drivepool drive via WSL 2 and got this. Any solution? I'm using 2.3.0.1124 BETA. ➜ fludi cd /mnt/g ➜ g ls ls: reading directory '.': Input/output error Related thread: https://community.covecube.com/index.php?/topic/5207-wsl2-support-for-drive-mounting/#comment-31212
  2. Hi im using Windows 10 2004 with WSL2. I have 3x drives: C:\ (SSD), E:\ (NVME), D:\ (Drivepool of 2x 4TB HDD) When the drives are mounted on Ubuntu, I can run ls -al and it shows all the files and folders on C and E drives. This is not possible on D When I run ls -al on D, it returns 0 results. But I can cd into the directories in D stragely enough. Is this an issue with drivepool being mounted? Seems like it is the only logical difference (aside from it being mechanical) between the other drives. They are all NTFS.
×
×
  • Create New...