Jump to content
Covecube Inc.

Search the Community

Showing results for tags 'damaged'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Covecube Inc.
    • Announcements
    • Nuts & Bolts
  • BitFlock
    • General
  • StableBit Scanner
    • General
    • Compatibility
    • Nuts & Bolts
  • StableBit DrivePool
    • General
    • Hardware
    • Nuts & Bolts
  • StableBit CloudDrive
    • General
    • Providers
    • Nuts & Bolts
  • Other
    • Off-topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I have read other posts on here about the damaged status not going. I am having the same issue with two drives. I have done the following: * File Scan with Stablebit Scanner - Comes up clear now. * Chkdsk /f which reports as fine. * Clicked the disk, File System Health, Clicked one of the option and got the Green Tick. * File Scan again - shows OK I just cannot get the drives to show anything other than Damaged. DrivePool will not use the disks as I have the auto File evacuation turned on and I don't want to turn this off. Any suggestions?
  2. Hi Covecube, I use StableBit CloudDrive a lot and I really like the tool. Today I encountered problems because my local drive was full, there was no single megabyte storage left. I restarted the computer and then problems began. CloudDrive can no longer mount the cloud drives, when it tries to mount, it downloads a few bytes into the cache before it resets to 0 bytes cache + saved. The software no longer works. One clouddrive of mine still had a lot of files to upload to Google Drive, so it would be a pity if those are lost. What can I do and how you can help me? - Calvin
×
×
  • Create New...