Jump to content
Covecube Inc.

Search the Community

Showing results for tags 'windows 7'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Covecube Inc.
    • Announcements
  • StableBit Cloud
    • General
  • StableBit Scanner
    • General
    • Compatibility
    • Nuts & Bolts
  • StableBit DrivePool
    • General
    • Hardware
    • Nuts & Bolts
  • StableBit CloudDrive
    • General
    • Providers
    • Nuts & Bolts
  • Other
    • Off-topic
  • BitFlock
    • General

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello all, I am just coming here to get specific instructions on how to safely and relatively easily format my current PLEX Media server PC, which i use Stable bit DRIVE POOL and Scanner on that main machine to monitor my Western digital RED HDDs 4TB (x4 in a drivepool using Stablebit). Long story short that pc is acting very very weird,slow, not loading half the time, and its freaking me out because my entire media collection are on those drives/pc. Seems that the motherboard and pc do not fully work right with Windows 10, so i guess i have no other choice but to format entire windows Dri
  2. I'm using windows 7. I'm on the latest stable release of drivepool. I can't find any detail other than this bug that appears to have been ignored: https://stablebit.com/Admin/IssueAnalysisPublic?Id=1151 I keep getting the following error from google drive when trying to relocate the google drive folder to my drivepool drive: 'please select a folder on an NTFS drive that is not mounted over a network.' Not sure why google drive thinks this since the drive appears as NTFS in windows storage management and I'm not trying to mount over a network. Other thread where this
  3. Before I start, let me say that I did my best due diligence and read through and utilized these three related forum posts but none of them helped me resolve my issues: http://community.covecube.com/index.php?/topic/92-some-drives-not-recognized-by-drivepool/ http://community.covecube.com/index.php?/topic/1061-some-external-usb30-drives-not-recognized-by-drivepool/ http://community.covecube.com/index.php?/topic/1112-usb-hdds-no-longer-showing-in-drivepool-ui/ I am running the trial and doing extensive testing in a virtual machine before spending the money on a license for the DP so
×
×
  • Create New...