Jump to content
Covecube Inc.

Search the Community

Showing results for tags 'virtual machine'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Covecube Inc.
    • Announcements
  • StableBit Cloud
    • General
  • StableBit Scanner
    • General
    • Compatibility
    • Nuts & Bolts
  • StableBit DrivePool
    • General
    • Hardware
    • Nuts & Bolts
  • StableBit CloudDrive
    • General
    • Providers
    • Nuts & Bolts
  • Other
    • Off-topic
  • BitFlock
    • General

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Before I start, let me say that I did my best due diligence and read through and utilized these three related forum posts but none of them helped me resolve my issues: http://community.covecube.com/index.php?/topic/92-some-drives-not-recognized-by-drivepool/ http://community.covecube.com/index.php?/topic/1061-some-external-usb30-drives-not-recognized-by-drivepool/ http://community.covecube.com/index.php?/topic/1112-usb-hdds-no-longer-showing-in-drivepool-ui/ I am running the trial and doing extensive testing in a virtual machine before spending the money on a license for the DP so
  2. I'm wanting to check something before I start working on a project; Currently I'm running DrivePool with 4 drives on a Windows 10 machine. I want to convert this machine to a Linux host, install Windows 10 as a guest using VirtualBox, share my four drives to have read/write access between the host/guest machine, and then run DrivePool from within the Windows 10 guest to manage these drives. Virtualbox mounts the shared drives as network drives. Does anyone see possible issues with using DrivePool in this way? I don't have a huge performance demand, so read/write delays are OK. I'm just mor
  3. Hello there. Just faced some weird error while trying to create new virtual machine with the VMWare Player. On the regular disk, it works perfect. But when trying to create virtual machine on the drive that pooled, it throws errors that are linked to access to some files. Unfortunately I don't see any logs, so the only possible way is the "divination by photos" So, what do we have: 1. System running Windows Server 2012 R2 2. StableBit DrivePool 3. VMWare player v 6.0.1 4. All related executables of vmware are granted to run as administrator. 5. Folder F:\VirtualMachines\Home (whatever)
×
×
  • Create New...