Jump to content
Covecube Inc.

Search the Community

Showing results for tags 'uploading forever'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Covecube Inc.
    • Announcements
    • Nuts & Bolts
  • BitFlock
    • General
  • StableBit Scanner
    • General
    • Compatibility
    • Nuts & Bolts
  • StableBit DrivePool
    • General
    • Hardware
    • Nuts & Bolts
  • StableBit CloudDrive
    • General
    • Providers
    • Nuts & Bolts
  • Other
    • Off-topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, Been experimenting and I think I found a bug, however, I did not want to do anything until I ran it by the community. I have signed up for a Free BOX.com drive. You get 10GB of space. What they did not tell you, is it seems you have less than that. I took a guess that they used hard drive manufacturers 10Gb (not 10gb) and it really was 9.7GB (there abouts). I found this by using this drive in a Drive Pool. The pool got saturated and that drive had over 9.7GB of data. That is, the drive was over 90% full. As Cloud Drive was trying to upload, it seemed to get stuck in a loop. After I noticed that this ONE drive was taking ALL my upload bandwidth, I hit PAUSE though the new PAUSE button. I validated that the settings changed (manage drive -> Performance -> Uploads UNTICKED). I also tried to use the "All drives PAUSE" under the pulldown (upper right Gear). Nothing I did could stop the upload from happening. I was sure this was happening as pulling the ethernet cable from the VM seemed to stop the upload (from the upload speed value being shown). After I plugged the ethernet back in, and a few hours later (I honestly do not know how long it was), I logged back into the machine and looked. I had a message in the message ticker that stated the drive was FULL and the upload attempt failed 260 times. EEEK! I also saw at least 1 other box drive listed in the log. I then tried to STOP and RESTART the Cloud Drive Process. This only seemed to anger other drives (now they had GB of data that was out of sync - this was being addressed in a Cloud Drive thread regarding rebooting and seemingly getting this error, which was brought to a conclusion with a TR/SR being submitted, so I did not bother...well bothering anyone about it). OK, all that aside, this drive was NOT going to stop trying to upload. I then tried a reboot. Still, no change. For a while, I just TURNED it's speed WAY down. That let other drives "catch back up" from the service stop and the reboot. At this point, I now think I discovered the issue. I changed a few settings on Drive Pool to fill to 80% as best it can, instead of 90% (just to be safe). I also mapped my box accounts to drive letters. Then MOVED an appropriate amount of data off to let me use the resize feature and set to 9.7GB. It seems just doing the move has made cloud drive happy and EACH drive that was STUCK like this has STOPPED trying to upload. I have only tested this with box (hence the post here). It might be with all - however there was a pretty long check when I SETUP the Google drives. If I put in a value that was too large, the original drive creation would fail. I would think this is the same with BOX? I am on the latest beta 1.0.2.963 So, has anyone else seen this? Any tips? Is this just BOX? Thanks!
×
×
  • Create New...