Jump to content
Covecube Inc.
  • Announcements

    • Christopher (Drashna)

      Login issues   11/07/17

      If you have issues with logging in, make sure you use your display name and not the "username" or email.  Or head here for more info.   http://community.covecube.com/index.php?/topic/3252-login-issues/  
    • Christopher (Drashna)

      Getting Help   11/07/17

      If you're experiencing problems with the software, the best way to get ahold of us is to head to https://stablebit.com/Contact, especially if this is a licensing issue.    Issues submitted there are checked first, and handled more aggressively. So, especially if the problem is urgent, please head over there first. 
  • 0
Derek Leeth

DrivePool Showing Statistics Incomplete Because of CloudDrive

Question

I've been having issues for the past few days with DrivePool showing "Statistics are Incomplete" in the GUI. It seems to be the issue is the CloudDrive I have in there because it is showing "Other" where there are actually duplicated files in. In this state, duplication and balancing are not working. I checked the PoolPart folder on that drive and see all the duplicated files and folders that DrivePool has placed on there and it's been working for a couple weeks until this week.

 

I uninstalled CloudDrive and DrivePool and reinstalled both seeing if there was just a glitch but still no luck. I also enabled file system logging in DrivePool and had it "re-measure" but no errors in the logs that I can see. I just don't understand what could be the issue especially when I can see all the files in the PoolPart folder and it looks like it has also placed some new files over to it today and those are showing up.

 

I'm currently using the following application versions:

DrivePool: 2.2.0.651 BETA

CloudDrive: 1.0.0.870

OS: Windows 10 Pro

 

Here's a screen shot showing my current setup with the CloudDrive showing mostly other when all that's on it is the PoolPart folder and its contents. 

post-5553-0-75878300-1496248582_thumb.png

 

 

This screen shot is showing the files and folders correctly within the PoolPart folder. 

post-5553-0-59138800-1496249128_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Sorry for the delay. I updated both DrivePool (2.2.0.754) and CloudDrive (1.0.1.877) to the latest betas and with the latest version of CloudDrive, I got some more descriptive messages and discovered that my drive with Gdrive had a missing chunk. Tried chkdsk but it complained of not enough available space to repair since my gdrive is larger than the local drive I have it setup on. So after another day of trying to fix it, I just deleted that drive in gDrive and created a new one. Luckily I have only duplicated data going to that cloud drive. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×